Totalrenovering

Brix & Jensen i Aarhus står for totalrenoveringen af dit hus

Skal du totalrenovere dit hus, står vi selvfølgelig til rådighed. Om der er tale om renovering af sommerhus i Nordjylland eller villa i Aarhus er vi fuldt ud tilgængelige og tilbyder enorm erfaring og viden på området.

Hos Brix & Jensen ønsker vi at sørge for det fulde tømrerarbejde på projektet samt det administrative og evt. byggestyring.
Vi går meget op i at have et godt forhold til vores kunder og tilbyder derfor en tømrerløsning, hvor man altid kan være tryg og sikker på en god dialog mellem tømrermester og kunde.

Brix & Jensen har stået i spidsen for flere renoveringer igennem årene og har oparbejdet et enormt fagligt kendskab til totalrenoveringer af hus og villa, som hjælper os til at kunne yde den bedste service inden for området. Vores evner spænder bredt, og vi kan derfor tilbyde højniveau-løsninger på flere platforme.

Som dit lokale tømrerfirma er vi nødsaget til altid at være med på de seneste opdateringer vedr. miljø og bæredygtighed, hvilket gør Brix & Jensen yderst kompetente i alle faser af byggerier.

Totalrenovering af sommerhus i Frederikshavn

Total Renovering af Villa – Vodskov